PRODEJ PRŮMYSLOVÉHO AREÁLU, HRADECKÁ, NOVÁ BYSTŘICE

PRODEJ PRŮMYSLOVÉHO AREÁLU, HRADECKÁ, NOVÁ BYSTŘICE

Nabízíme k prodeji průmyslový areál v Nové Bystřici na Jindřichohradecku. Jedná se o soubor výrobních, skladovacích a administrativních budov s celkovou plochou 15.678 m2, přístupný ze silnice II. třídy směr Nová Bystřice - Jindřichův Hradec. Hlavní centrální budova se zastavěnou plochou 2.037 m2 je rozděleno na různé menší oddělené části s výměrami od 150 m2 po 1.054 m2. Jednotlivé části této budovy lze vzájemně propojit. Zároveň budova disponuje dostatečným množstvím sociálního zařízení, kanceláří a menších skladů. Dále je součástí areálu plechová hala 635 m2, zděná dílna - sklad 345 m2, dílna 271 m2 a další zpevněné plochy a ostatní plochy vhodné pro další stavby a rozvoj areálu. Areál má dostatečný příkon elektřiny - trafostanice v areálu, plyn - vytápění, vody. Je přístupný pro kamiony, zároveň je do areálu povolen druhý sjezd pro kamiony. Celkově v dobrém technickém stavu. Cena 29.000.000, -Kč.

Operace

Prodej

ID nemovitosti

5035-M

Typ nemovitosti

Komerce

Subtyp nemovitosti

Výroba

Město

Nová Bystřice

Umístění objektu

Okraj obce

Plocha podlahová

3306 m2

Plocha užitná

3306 m2

Plocha pozemku

15678 m2

Plocha zastavěná

3306 m2

Stav objektu

Dobrý

Konstrukce

Smíšená

Vydaný certifikát PENB

G - Mimořádně nehospodárná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Ikona

Milan Pouzar

Telefon

Telefon:

777 588 417

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.

%

let

Mapa umístění nemovitosti

Něco o nás

7

členů v týmu

2005

založení rk

2 000+

realizovaných nemovitostí

3 500+

spokojených klientů

Aktuality

PRONÁJEM NEBO KOUPĚ?

Rozhodnutí, zda jít do vlastního bydlení nebo do pronájmu, závisí na mnoha faktorech a individuálních okolnostech. Zde jsou některé klíčové faktory, které byste měli zvážit při tomto rozhodování:

Více zde...
Atraktivní rodinné byty v nově budovaném bytovém domě developerského projektu REZIDENCE DUBNÉ

Nabízíme atraktivní rodinné byty v nově budovaném bytovém domě developerského projektu REZIDENCE DUBNÉ v obci Dubné. Dubné, nacházející se nedaleko krajského města České Budějovice.

Více zde ...
VHODNÝ VÝBĚR REALITNÍ KANCELÁŘE

Hledání vhodné realitní kanceláře může být pro mnoho lidí složité a časově náročné. Níže jsou uvedeny některé tipy, které by Vám mohly pomoci najít realitní kancelář, která bude vyhovovat právě Vašim konkrétním potřebám:

Více zde ...