PRODEJ DOMU S UBYTOVÁNÍM A KAVÁRNOU, KVILDA

PRODEJ DOMU S UBYTOVÁNÍM A KAVÁRNOU, KVILDA

Nabízíme prodej rodinného domu s ubytováním a kavárnou v krásném prostředí Šumavy. Stylová novostavba přímo v centru Kvildy s výhledem do přírody. Dům je určen jak k trvalému bydlení tak i k podnikání. Nemovitost má zastavěnou plochu 349 m2, užitnou plochou okolo 460 m2 a celkovou plochu pozemku 2.292 m2. Nemovitost má vyhlášenou kompletně zařízenou kavárnu a cukrárnu s příjemnou obsluhou. Kavárna se stává: z obslužného baru, jídelní části, salónkem, menší posilovnou, 2x sklad, velkorysé pracovní plochy, WC, WC pro invalidy. Dále se v přízemí nachází garáž, sauna s odpočívárnou, technická místnost, 1x pokoj s vlastní kuchyňkou, toaletou a koupelnou. V zádveří je také prostorný sklad na odkládání bot a schody vedoucí do prvního patra První patro nabízí: 2x pokoj pro hosty (opět s vlastním zázemím), 1x apartmán a byt 5+kk o výměře 140 m2. Samozřejmostí je sklad na kola, lyže, parkoviště před domem a zahrádka. Topení je zajištěno tepelným čerpadlem Buderus, zásobník na ohřev teplé vody 350 l, kanalizace i vodovod - obecní. U domu zahrada, v místě se nachází základní občanská vybavenost, letní a zimní středisko sportů. Na Kvildě byla vydána stavební uzávěra. PENB – B.

Operace

Prodej

ID nemovitosti

4576-P

Typ nemovitosti

Dům, vila

Subtyp nemovitosti

Rodinný dům

Město

Kvilda

Umístění objektu

Polosamota

Plocha užitná

460 m2

Plocha pozemku

2292 m2

Plocha zastavěná

349 m2

Lodžie

Ne

Stav objektu

Velmi dobrý

Konstrukce

Cihlová

Vydaný certifikát PENB

B - Velmi úsporná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Ikona

Michal Pavel

Telefon

Telefon:

608 032 960

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.

%

let

Mapa umístění nemovitosti

Videoprohlídka nemovitosti

Něco o nás

7

členů v týmu

2005

založení rk

2 000+

realizovaných nemovitostí

3 500+

spokojených klientů

Aktuality

PRONÁJEM NEBO KOUPĚ?

Rozhodnutí, zda jít do vlastního bydlení nebo do pronájmu, závisí na mnoha faktorech a individuálních okolnostech. Zde jsou některé klíčové faktory, které byste měli zvážit při tomto rozhodování:

Více zde...
Atraktivní rodinné byty v nově budovaném bytovém domě developerského projektu REZIDENCE DUBNÉ

Nabízíme atraktivní rodinné byty v nově budovaném bytovém domě developerského projektu REZIDENCE DUBNÉ v obci Dubné. Dubné, nacházející se nedaleko krajského města České Budějovice.

Více zde ...
VHODNÝ VÝBĚR REALITNÍ KANCELÁŘE

Hledání vhodné realitní kanceláře může být pro mnoho lidí složité a časově náročné. Níže jsou uvedeny některé tipy, které by Vám mohly pomoci najít realitní kancelář, která bude vyhovovat právě Vašim konkrétním potřebám:

Více zde ...