PRODEJ ZDĚNÉ CHATY, V ZAHRÁDKÁCH, BOROVANY

PRODEJ ZDĚNÉ CHATY, V ZAHRÁDKÁCH, BOROVANY

Nabízíme prodej zděné chaty se zahradou v zahrádkářské kolonii v ulici V Zahrádkách, části města Borovany. Zastavěná plocha chaty činí 17 m2 s celkovou plochou pozemku 378 m2. Jedná se o zděnou chatu s obytným podkrovím, která je z větší části podsklepena. V přízemí chaty je předsíň, obývací pokoj s kuchyní, kde jsou schody vedoucí do podkroví chaty, kde se nachází ložnice. Toaleta je umístěna v zadní části chaty v předsíni. Chata je napojená na elektřinu 230/380 V, voda – studna s užitkovou vodou (není zavedena do chaty), odpad je řešen jímkou, topení lokální na tuhá paliva (krbová kamna). Zahrada nabízí již vzrostlé ovocné stromy, venkovní posezení s ohništěm, skleník a udírnu. Nemovitost je kompletně oplocena a přístupná z obecního pozemku. V obci Borovany se nachází veškerá občanská vybavenost s dobrým spojením do krajského města. Krajské město České Budějovice je vzdáleno cca 20 km. Doporučujeme osobní prohlídku.

Operace

Prodej

ID nemovitosti

4786-R

Typ nemovitosti

Dům, vila

Subtyp nemovitosti

Chata

Město

Borovany

Umístění objektu

Polosamota

Plocha užitná

17 m2

Plocha pozemku

378 m2

Lodžie

Ne

Stav objektu

Dobrý

Konstrukce

Cihlová

Vydaný certifikát PENB

G - Mimořádně nehospodárná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Ikona

Radek Kujal

Telefon

Telefon:

603 526 962

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.

%

let

Mapa umístění nemovitosti

Něco o nás

7

členů v týmu

2005

založení rk

2 000+

realizovaných nemovitostí

3 500+

spokojených klientů

Aktuality

HLEDÁ SE MISTR

Hrubá mzda od 55.000, -Kč

Více zde...
PRONÁJEM NEBO KOUPĚ?

Rozhodnutí, zda jít do vlastního bydlení nebo do pronájmu, závisí na mnoha faktorech a individuálních okolnostech. Zde jsou některé klíčové faktory, které byste měli zvážit při tomto rozhodování:

Více zde...
Atraktivní rodinné byty v nově budovaném bytovém domě developerského projektu REZIDENCE DUBNÉ

Nabízíme atraktivní rodinné byty v nově budovaném bytovém domě developerského projektu REZIDENCE DUBNÉ v obci Dubné. Dubné, nacházející se nedaleko krajského města České Budějovice.

Více zde ...