PRODEJ ZAVEDENÉHO AREÁLU, ČEŠNOVICE, OKR. Č. BUDĚJOVICE

PRODEJ ZAVEDENÉHO AREÁLU, ČEŠNOVICE, OKR. Č. BUDĚJOVICE

Nabízíme k prodeji dobře zavedený areál v Češnovicích severozápadně od Českých Budějovic s klíčovou polohou na hlavním tahu směr Písek, který se nachází v rušné oblasti s vysokou návštěvností a viditelností, což zajišťuje stálý proud potencionálních zákazníků. V současné době je areál využíván pro prodej a servis motocyklů. Další část je využívána pro komerční účely na pronájem. Celková plocha pozemku je 4.456 m2 skládá se ze zpevněných ploch a budovy o zastavěné ploše 466 m2. Vstupte dovnitř a najdete zde upravený interiér dobře organizované regály, atraktivní showroom o výměře 225 m2. Uspořádání celé budovy je navrženo pro optimální tok zákazníků. Najdete zde dvě kanceláře, průchozí prodejnu do showroomu, toaletu pro zákazníky, zázemí pro zaměstnance včetně sprchy, WC a kuchyně, dva skladové prostory se servisem s pojezdovými garážovými vraty o rozměru 2,5m x 3m. Do objektu je možný vjezd kamionové dopravy. Nemovitost je napojena na veškeré sítě: elektřina, obecní voda, kanalizace - čistička, internet. Objekt je zabezpečen kamerovým systémem a alarmikou. Areál se prodává z důvodu sestěhování do jiné provozovny. Závěrem lze říct, že prodej tohoto areálu je příležitost pro nového majitele vzhledem k vynikajícímu umístění a nedalekou občanskou vybavenost, a samozřejmě také nově vznikajícím obchvatem, který bude mít sjezd a nájezd nedaleko od nemovitosti.

Operace

Prodej

ID nemovitosti

5058-P

Typ nemovitosti

Komerce

Subtyp nemovitosti

Obchodní prostor

Město

Pištín

Umístění objektu

Rušná část obce

Plocha užitná

460 m2

Plocha pozemku

4456 m2

Plocha zastavěná

466 m2

Lodžie

Ne

Stav objektu

Velmi dobrý

Konstrukce

Cihlová

Vydaný certifikát PENB

G - Mimořádně nehospodárná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Ikona

Michal Pavel

Telefon

Telefon:

608 032 960

Mapa umístění nemovitosti

Videoprohlídka nemovitosti

Něco o nás

7

členů v týmu

2005

založení rk

2 000+

realizovaných nemovitostí

3 500+

spokojených klientů

Aktuality

PRONÁJEM NEBO KOUPĚ?

Rozhodnutí, zda jít do vlastního bydlení nebo do pronájmu, závisí na mnoha faktorech a individuálních okolnostech. Zde jsou některé klíčové faktory, které byste měli zvážit při tomto rozhodování:

Více zde...
Atraktivní rodinné byty v nově budovaném bytovém domě developerského projektu REZIDENCE DUBNÉ

Nabízíme atraktivní rodinné byty v nově budovaném bytovém domě developerského projektu REZIDENCE DUBNÉ v obci Dubné. Dubné, nacházející se nedaleko krajského města České Budějovice.

Více zde ...
VHODNÝ VÝBĚR REALITNÍ KANCELÁŘE

Hledání vhodné realitní kanceláře může být pro mnoho lidí složité a časově náročné. Níže jsou uvedeny některé tipy, které by Vám mohly pomoci najít realitní kancelář, která bude vyhovovat právě Vašim konkrétním potřebám:

Více zde ...