PRODEJ VÝROBNÍ A SKLADOVACÍ HALY, DOUBRAVICE U ČB

PRODEJ VÝROBNÍ A SKLADOVACÍ HALY, DOUBRAVICE U ČB

Nabízíme k prodeji novou výrobní a skladovací halu včetně administrativního zázemí v nově vzniklé komerční zóně obce Doubravice u Českých Budějovic. V současné době je hala ve fázi finálního dokončení. Celková plocha pozemku činí 1050 m2 a skládá se ze zpevněných manipulačních ploch a ploch pro parkovací stání a dále jednopodlažní skladovací haly s administrativní částí, o celkové zastavěné ploše 444 m2. Objekt je rozložen do dvou sekcí, z níž první tvoří prostorná kancelář s klimatizační jednotkou a kuchyňkou, skladem a vlastním sociálním zařízením, zázemím pro zaměstnance včetně sprchy a WC. Druhou část tvoří výrobní a skladové prostory s možností dělení o ploše 380 m2 se dvěma centrálními vraty pro zásobování. Hala je vytápěna plynovými saharami, napojena na kompletní sítě: elektřina, obecní voda, obecní kanalizace, internet (optický kabel). Vzhledem k umístění objektu v blízkosti frekventované silnice má nemovitost širokou škálu využití. Doporučujeme osobní prohlídku. PENB – B.

Operace

Prodej

ID nemovitosti

4860-R2

Typ nemovitosti

Komerce

Subtyp nemovitosti

Obchodní prostor

Město

Doubravice

Umístění objektu

Rušná část obce

Plocha užitná

444 m2

Plocha pozemku

1050 m2

Plocha zastavěná

444 m2

Lodžie

Ne

Stav objektu

Novostavba

Konstrukce

Montovaná

Vydaný certifikát PENB

B - Velmi úsporná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Ikona

Radek Kujal

Telefon

Telefon:

603 526 962

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.

%

let

Mapa umístění nemovitosti

Videoprohlídka nemovitosti

Něco o nás

7

členů v týmu

2005

založení rk

2 000+

realizovaných nemovitostí

3 500+

spokojených klientů

Aktuality

PRONÁJEM NEBO KOUPĚ?

Rozhodnutí, zda jít do vlastního bydlení nebo do pronájmu, závisí na mnoha faktorech a individuálních okolnostech. Zde jsou některé klíčové faktory, které byste měli zvážit při tomto rozhodování:

Více zde...
Atraktivní rodinné byty v nově budovaném bytovém domě developerského projektu REZIDENCE DUBNÉ

Nabízíme atraktivní rodinné byty v nově budovaném bytovém domě developerského projektu REZIDENCE DUBNÉ v obci Dubné. Dubné, nacházející se nedaleko krajského města České Budějovice.

Více zde ...
VHODNÝ VÝBĚR REALITNÍ KANCELÁŘE

Hledání vhodné realitní kanceláře může být pro mnoho lidí složité a časově náročné. Níže jsou uvedeny některé tipy, které by Vám mohly pomoci najít realitní kancelář, která bude vyhovovat právě Vašim konkrétním potřebám:

Více zde ...