PRODEJ STAVEBNÍ PARCELY 901 M2, PLANÁ NAD LUŽNICÍ

PRODEJ STAVEBNÍ PARCELY 901 M2, PLANÁ NAD LUŽNICÍ

Nabízíme prodej stavební parcely o rozměrech 901 m2 určené ke stavbě rodinného domu v lokalitě Strkov, části města Plané nad Lužnicí v okrese Tábor. Parcela se nachází v nově vznikající zástavbě rodinných domů ve velmi žádané lokalitě. Pozemek je kompletně zasíťován (elektřina 220/380V, plyn, voda - obecní, kanalizace - obecní) a nachází se v rovinatém terénu s přístupem z obecní komunikace – nová příjezdová asfaltová cesta. V docházkové vzdálenosti cca 200 m je autobusová zastávka MHD. Ve městě Planá nad Lužnicí se nachází veškerá občanská vybavenost. Doporučujeme osobní prohlídku.

Operace

Prodej

ID nemovitosti

4351-R

Typ nemovitosti

Pozemek

Subtyp nemovitosti

Bydlení

Město

Planá nad Lužnicí

Umístění objektu

Klidná část obce

Plocha pozemku

901 m2

Ikona

Radek Kujal

Telefon

Telefon:

603 526 962

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.

%

let

Mapa umístění nemovitosti

Něco o nás

7

členů v týmu

2005

založení rk

2 000+

realizovaných nemovitostí

3 500+

spokojených klientů

Aktuality

PRONÁJEM NEBO KOUPĚ?

Rozhodnutí, zda jít do vlastního bydlení nebo do pronájmu, závisí na mnoha faktorech a individuálních okolnostech. Zde jsou některé klíčové faktory, které byste měli zvážit při tomto rozhodování:

Více zde...
Atraktivní rodinné byty v nově budovaném bytovém domě developerského projektu REZIDENCE DUBNÉ

Nabízíme atraktivní rodinné byty v nově budovaném bytovém domě developerského projektu REZIDENCE DUBNÉ v obci Dubné. Dubné, nacházející se nedaleko krajského města České Budějovice.

Více zde ...
VHODNÝ VÝBĚR REALITNÍ KANCELÁŘE

Hledání vhodné realitní kanceláře může být pro mnoho lidí složité a časově náročné. Níže jsou uvedeny některé tipy, které by Vám mohly pomoci najít realitní kancelář, která bude vyhovovat právě Vašim konkrétním potřebám:

Více zde ...