PRODEJ RODINNÉHO DOMU SE ZAHRADOU, DOLNÍ TŘEBONÍN

PRODEJ RODINNÉHO DOMU SE ZAHRADOU, DOLNÍ TŘEBONÍN

Nabízíme prodej rodinného domu s garáží, který se nachází v klidné lokalitě obce Dolní Třebonín v okrese Český Krumlov. Celková plocha pozemku činí 731 m2 se zastavěnou plochou domu 110 m2 a užitnou obytnou plochou okolo 300 m2. Třípodlažní dům s obytným podkrovím prošel během dvou posledních let z větší části rekonstrukcí vyjma suterénu, zateplení domu, fasády. Vytápění domu ústřední - elektrokotlem, ohřevem teplé vody - bojler, elektřina 230/380V, kanalizace obecní, voda – obecní. Polosuterén domu tvoří sklad a kotelna. Přízemí disponuje garáží, prádelnou a dvěma sklady. V prvním patře se nachází chodba, koupelna, WC, kuchyně, 2 x obytný pokoj. Obytné podkroví nabízí tři pokoje, koupelnu a WC. Dům lze po menších úpravách využívat jako dvougenerační. K domu náleží také zahrada, kterou si může nový majitel upravit dle svých požadavků. V obci Dolní Třebonín se nachází základní občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, lékař, obchod, sportovní hala, restaurace, obecní úřad, zastávka autobusu atd.) Krajské město České Budějovice je vzdáleno 15 km s velmi dobrou dostupností, historické město Český Krumlov 12 km. Doporučujeme osobní prohlídku.

Operace

Prodej

ID nemovitosti

5102-R

Typ nemovitosti

Dům, vila

Subtyp nemovitosti

Rodinný dům

Město

Dolní Třebonín

Umístění objektu

Okraj obce

Plocha užitná

300 m2

Plocha pozemku

731 m2

Plocha zastavěná

110 m2

Lodžie

Ne

Stav objektu

Velmi dobrý

Konstrukce

Cihlová

Vydaný certifikát PENB

G - Mimořádně nehospodárná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Ikona

Radek Kujal

Telefon

Telefon:

603 526 962

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.

%

let

Mapa umístění nemovitosti

Videoprohlídka nemovitosti

Něco o nás

7

členů v týmu

2005

založení rk

2 000+

realizovaných nemovitostí

3 500+

spokojených klientů

Aktuality

PRONÁJEM NEBO KOUPĚ?

Rozhodnutí, zda jít do vlastního bydlení nebo do pronájmu, závisí na mnoha faktorech a individuálních okolnostech. Zde jsou některé klíčové faktory, které byste měli zvážit při tomto rozhodování:

Více zde...
VHODNÝ VÝBĚR REALITNÍ KANCELÁŘE

Hledání vhodné realitní kanceláře může být pro mnoho lidí složité a časově náročné. Níže jsou uvedeny některé tipy, které by Vám mohly pomoci najít realitní kancelář, která bude vyhovovat právě Vašim konkrétním potřebám:

Více zde ...
Není Rondo jako Rondo

RONDO – obchodní a realitní společnost s.r.o. a RondoGo s.r.o. jsou dvě různé společnosti, které se pohybují v odlišných odvětvích. Nicméně, kvůli podobnému názvu se může stát, že jsou zaměňovány.

Více zde ...