PRODEJ  RODINNÉHO DOMU, POD POUSTEVNÍKEM, STARÉ HODĚJOVICE

PRODEJ RODINNÉHO DOMU, POD POUSTEVNÍKEM, STARÉ HODĚJOVICE

Nabízíme prodej novostavby dvoupodlažního dvojdomu. Nabízená část domu se skládá z bytové jednotky 5+kk s venkovním parkovacím stáním pro dvě auta a zahradou, v nově vzniklé části obce Staré Hodějovice (ul. Pod Poustevníkem) u Českých Budějovic. Celková plocha pozemku činí 272 m2 se zastavěnou plochou domu 77 m2 a užitnou obytnou plochou domu 116 m2. Dům je velmi vkusně a prakticky navržen. Na domě jsou nízké provozní náklady díky použitým technologiím a materiálům. Vytápění domu centrální podlahové plynovým kondenzačním kotlem se zásobníkem na ohřev teplé vody, voda obecní, kanalizace obecní, elektřina 220/380V. Přízemí domu tvoří předsíň, koupelna se sprchovým koutem a prostorem pro pračku, obývací pokoj s jídelnou a kuchyňským koutem s přímým vstupem na zahradu domu, spíž, ložnice a samostatné WC. V patře se nachází 3 obytné pokoje z toho jeden s vlastní šatnou, sloužící jako dětské pokoje a ložnice, dále koupelna s vanou, sprchovým koutem a samostatné WC. Součástí je také menší půda s úložným prostorem. K domu náleží zahrada s vzrostlou okrasnou zelení, jejíž součástí je také zahradní sklad. Nabízený dům se nachází v nově vznikající zástavbě obce. V obci Staré Hodějovice se nachází obecní úřad, škola, školka, autobusová zastávka MHD, restaurace, sportovní areál. Veškerá občanská vybavenost se nachází v krajském městě České Budějovice, jehož centrum vzdálené 5 minut jízdy autem. Doporučujeme osobní prohlídku. PENB – C.

Operace

Prodej

ID nemovitosti

5108-R

Typ nemovitosti

Dům, vila

Subtyp nemovitosti

Rodinný dům

Město

Staré Hodějovice

Umístění objektu

Klidná část obce

Parkovací místa

2

Plocha užitná

116 m2

Plocha pozemku

272 m2

Plocha zastavěná

77 m2

Lodžie

Ne

Stav objektu

Velmi dobrý

Konstrukce

Cihlová

Vydaný certifikát PENB

C - Úsporná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Ikona

Radek Kujal

Telefon

Telefon:

603 526 962

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.

%

let

Mapa umístění nemovitosti

Něco o nás

7

členů v týmu

2005

založení rk

2 000+

realizovaných nemovitostí

3 500+

spokojených klientů

Aktuality

PRONÁJEM NEBO KOUPĚ?

Rozhodnutí, zda jít do vlastního bydlení nebo do pronájmu, závisí na mnoha faktorech a individuálních okolnostech. Zde jsou některé klíčové faktory, které byste měli zvážit při tomto rozhodování:

Více zde...
VHODNÝ VÝBĚR REALITNÍ KANCELÁŘE

Hledání vhodné realitní kanceláře může být pro mnoho lidí složité a časově náročné. Níže jsou uvedeny některé tipy, které by Vám mohly pomoci najít realitní kancelář, která bude vyhovovat právě Vašim konkrétním potřebám:

Více zde ...
Není Rondo jako Rondo

RONDO – obchodní a realitní společnost s.r.o. a RondoGo s.r.o. jsou dvě různé společnosti, které se pohybují v odlišných odvětvích. Nicméně, kvůli podobnému názvu se může stát, že jsou zaměňovány.

Více zde ...