PRODEJ RODINNÉHO DOMU / CHALUPY, PERNEK U LIPNA

PRODEJ RODINNÉHO DOMU / CHALUPY, PERNEK U LIPNA

Nabízíme k prodeji rekonstruovanou chalupu - rodinný dům v obci Pernek u Lipenské přehrady. Jedná se o nemovitost se zastavěnou plochou 350 m2, která se skládá ze dvou rekonstruovaných samostatných bytů a výměnku. V pravé části se nachází vstupní klenutá chodba, koupelna s WC, obývací pokoj, kuchyně a ložnice umístěná nad průjezdem do dvora. Zároveň se zde nachází sklad-spíž, schodiště do druhého podlaží a vstup na zahradu - dvůr. Druhé podlaží je členěno na koupelnu s WC, obývací pokoj, kuchyni a lze rozšířit o další místnost či půdní prostor. Pravá část stavení se skládá ze dvou místností. Pravá část stavení se skládá ze dvou místností v přízemí a jedné v prvním patře, plus půdní prostor. Tato část domu nabízí možnost třetí bytové jednotky. Součástí stavení je klenutý sklep, kolny na dřevo, přístřešek pro parkování a navazující zahrada - klidová část s venkovním sezením a výhledem na přehradu. Dům je napojen na obecní vodu, kanalizaci, elektřinu - samostatně měřitelné obě bytové jednotky. Byt v prvním podlaží je vytápěn krbovými kamny, ve druhém kamny s výměníkem - radiátory. Stavení je citlivě rekonstruované s ohledem na zachování původního stavu a s možností dalšího rozšíření. Vhodné pro rekreaci, pronájem či trvalé bydlení. Cena této nemovitosti činí 7.200.000,- Kč.

Operace

Prodej

ID nemovitosti

4701-M

Typ nemovitosti

Dům, vila

Subtyp nemovitosti

Chalupa

Město

Horní Planá

Umístění objektu

Klidná část obce

Plocha podlahová

500 m2

Plocha užitná

350 m2

Plocha pozemku

1442 m2

Plocha zastavěná

350 m2

Lodžie

Ne

Stav objektu

Po rekonstrukci

Konstrukce

Cihlová

Vydaný certifikát PENB

G - Mimořádně nehospodárná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Ikona

Milan Pouzar

Telefon

Telefon:

777 588 417

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.

%

let

Mapa umístění nemovitosti

Něco o nás

7

členů v týmu

2005

založení rk

2 000+

realizovaných nemovitostí

3 500+

spokojených klientů

Aktuality

PRONÁJEM NEBO KOUPĚ?

Rozhodnutí, zda jít do vlastního bydlení nebo do pronájmu, závisí na mnoha faktorech a individuálních okolnostech. Zde jsou některé klíčové faktory, které byste měli zvážit při tomto rozhodování:

Více zde...
Atraktivní rodinné byty v nově budovaném bytovém domě developerského projektu REZIDENCE DUBNÉ

Nabízíme atraktivní rodinné byty v nově budovaném bytovém domě developerského projektu REZIDENCE DUBNÉ v obci Dubné. Dubné, nacházející se nedaleko krajského města České Budějovice.

Více zde ...
VHODNÝ VÝBĚR REALITNÍ KANCELÁŘE

Hledání vhodné realitní kanceláře může být pro mnoho lidí složité a časově náročné. Níže jsou uvedeny některé tipy, které by Vám mohly pomoci najít realitní kancelář, která bude vyhovovat právě Vašim konkrétním potřebám:

Více zde ...