PRODEJ RODINNÉHO DOMU 3+1, BUKOVÁ U NOVÝCH HRADŮ

PRODEJ RODINNÉHO DOMU 3+1, BUKOVÁ U NOVÝCH HRADŮ

Nabízíme prodej rodinného domu v obci Buková u Nových Hradů. Zastavěná plocha domu a nádvoří činí 155 m2 s celkovou plochou pozemku 970 m2. Dům tvoří bytová jednotka 3+1, dále koupelna s vanou a WC, technická místnost. V podkroví půda s možností další půdní vestavby. Vytápění domu centrální zplynovacím kotlem na dřevo či krbovými kamny, voda - obecní s přípojkou nebo vlastní studna, kanalizace - septik, elektřina 220/380 V. K domu náleží prostorný pozemek, jehož součástí je menší stodola a další dům s číslem popisným, který je určen ke kompletní rekonstrukci. Nemovitost je vhodná jak k trvalému bydlení tak k rekreaci. V obci Buková se nachází restaurace, obchod, zastávka linkového autobusu. Veškerá občanská vybavenost naleznete ve městě Nové Hrady (škola, školka, lékař, obchody, pošta atd.) Krajské město České Budějovice je vzdáleno cca 30 km. Doporučujeme osobní prohlídku. PENB-G.

Operace

Prodej

ID nemovitosti

4844-R

Typ nemovitosti

Dům, vila

Subtyp nemovitosti

Rodinný dům

Město

Olešnice

Umístění objektu

Klidná část obce

Plocha užitná

100 m2

Plocha pozemku

970 m2

Plocha zastavěná

155 m2

Lodžie

Ne

Stav objektu

Dobrý

Konstrukce

Cihlová

Vydaný certifikát PENB

G - Mimořádně nehospodárná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Ikona

Radek Kujal

Telefon

Telefon:

603 526 962

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.

%

let

Mapa umístění nemovitosti

Něco o nás

7

členů v týmu

2005

založení rk

2 000+

realizovaných nemovitostí

3 500+

spokojených klientů

Aktuality

PRONÁJEM NEBO KOUPĚ?

Rozhodnutí, zda jít do vlastního bydlení nebo do pronájmu, závisí na mnoha faktorech a individuálních okolnostech. Zde jsou některé klíčové faktory, které byste měli zvážit při tomto rozhodování:

Více zde...
Atraktivní rodinné byty v nově budovaném bytovém domě developerského projektu REZIDENCE DUBNÉ

Nabízíme atraktivní rodinné byty v nově budovaném bytovém domě developerského projektu REZIDENCE DUBNÉ v obci Dubné. Dubné, nacházející se nedaleko krajského města České Budějovice.

Více zde ...
VHODNÝ VÝBĚR REALITNÍ KANCELÁŘE

Hledání vhodné realitní kanceláře může být pro mnoho lidí složité a časově náročné. Níže jsou uvedeny některé tipy, které by Vám mohly pomoci najít realitní kancelář, která bude vyhovovat právě Vašim konkrétním potřebám:

Více zde ...