PRODEJ POZEMKU PRO REKREACI, BORŠOV NAD VLTAVOU

PRODEJ POZEMKU PRO REKREACI, BORŠOV NAD VLTAVOU

Nabízíme prodej pozemku o celkové ploše 2.035 m2 v obci Boršov nad Vltavou, v okrese České Budějovice. Součástí prodeje je také podíl o velikosti 118,5 m2 na pozemku, sloužícím jako přístupová cesta. Pozemek se nachází v okrajové části obce s orientací na jihovýchodní stranu a je určen územním plánem obce jako „Plochy rekreace„ a je přístupný z obecní komunikace. Elektřina, plyn, obecní voda, kanalizace v cestě na hranici pozemku. Pozemek je kompletně oplocen. Veškerá občanská vybavenost se nachází ve městě Borovany vzdáleném od obce 4 km (5 min. jízdy autem). Krajské město České Budějovice je vzdáleno cca 16 km. Doporučujeme osobní prohlídku.

Operace

Prodej

ID nemovitosti

4890-R

Typ nemovitosti

Pozemek

Subtyp nemovitosti

Bydlení

Město

Boršov nad Vltavou

Umístění objektu

Klidná část obce

Plocha pozemku

2035 m2

Ikona

Radek Kujal

Telefon

Telefon:

603 526 962

Mapa umístění nemovitosti

Něco o nás

7

členů v týmu

2005

založení rk

2 000+

realizovaných nemovitostí

3 500+

spokojených klientů

Aktuality

PRONÁJEM NEBO KOUPĚ?

Rozhodnutí, zda jít do vlastního bydlení nebo do pronájmu, závisí na mnoha faktorech a individuálních okolnostech. Zde jsou některé klíčové faktory, které byste měli zvážit při tomto rozhodování:

Více zde...
Atraktivní rodinné byty v nově budovaném bytovém domě developerského projektu REZIDENCE DUBNÉ

Nabízíme atraktivní rodinné byty v nově budovaném bytovém domě developerského projektu REZIDENCE DUBNÉ v obci Dubné. Dubné, nacházející se nedaleko krajského města České Budějovice.

Více zde ...
VHODNÝ VÝBĚR REALITNÍ KANCELÁŘE

Hledání vhodné realitní kanceláře může být pro mnoho lidí složité a časově náročné. Níže jsou uvedeny některé tipy, které by Vám mohly pomoci najít realitní kancelář, která bude vyhovovat právě Vašim konkrétním potřebám:

Více zde ...