PRODEJ KOMERČNÍHO POZEMKU 2.623 M2, ROUDNÉ U ČB

PRODEJ KOMERČNÍHO POZEMKU 2.623 M2, ROUDNÉ U ČB

Nabízíme k prodeji komerční pozemek určený územním plánem obce jako pozemek pro výrobu a skladování s vydaným stavebním povolením na výstavbu prodejny a dílny o ploše 315 m2 a skladu o ploše 200 m2, které je součástí této nabídky. Pozemek o celkové ploše 2.623 m2 se nachází na okraji obce s přímým napojením na obecní komunikaci. Elektřina a voda se nacházejí na hranici pozemku. Nespornou výhodou pozemku je jeho široká škála využití a především umístnění v těsném sousedství nově vznikající dálnice D3 (trasa Praha - České Budějovice - Linz). Sjezd a napojení na budoucí dálnici je vzdálen cca 500 m od nabízené nemovitosti. Doporučujeme osobní prohlídku.

Operace

Prodej

ID nemovitosti

4584-R

Typ nemovitosti

Pozemek

Subtyp nemovitosti

Komerční

Město

Roudné

Umístění objektu

Okraj obce

Plocha pozemku

2623 m2

Ikona

Radek Kujal

Telefon

Telefon:

603 526 962

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.

%

let

Mapa umístění nemovitosti

Něco o nás

7

členů v týmu

2005

založení rk

2 000+

realizovaných nemovitostí

3 500+

spokojených klientů

Aktuality

PRONÁJEM NEBO KOUPĚ?

Rozhodnutí, zda jít do vlastního bydlení nebo do pronájmu, závisí na mnoha faktorech a individuálních okolnostech. Zde jsou některé klíčové faktory, které byste měli zvážit při tomto rozhodování:

Více zde...
Atraktivní rodinné byty v nově budovaném bytovém domě developerského projektu REZIDENCE DUBNÉ

Nabízíme atraktivní rodinné byty v nově budovaném bytovém domě developerského projektu REZIDENCE DUBNÉ v obci Dubné. Dubné, nacházející se nedaleko krajského města České Budějovice.

Více zde ...
VHODNÝ VÝBĚR REALITNÍ KANCELÁŘE

Hledání vhodné realitní kanceláře může být pro mnoho lidí složité a časově náročné. Níže jsou uvedeny některé tipy, které by Vám mohly pomoci najít realitní kancelář, která bude vyhovovat právě Vašim konkrétním potřebám:

Více zde ...