PRODEJ CHALUPY S HOSPODÁŘ. STAVENÍM, NESMĚŇ U LOČENIC

PRODEJ CHALUPY S HOSPODÁŘ. STAVENÍM, NESMĚŇ U LOČENIC

Nabízíme prodej chalupy s hospodářským stavením s vlastní studnou v obci Nesměň 2,5 km od obce Ločenice. Nemovitost se nachází v krásné přírodě a prošla částečnou rekonstrukcí. Obytná plocha okolo 120 m2, zastavěná plocha a nádvoří 647m2, zahrada 847 m2. Chalupa je orientována na jihovýchod. Jedná se jednopodlažní stavbu, která má obytnou část dispozičně řešenou jako 3+1. Skládá se ze vstupní chodby, kuchyně, obývacího pokoje, ložnice, druhé ložnice, komory, koupelny se sprchovým koutem a WC. V hospodářské části se nachází kotelna, chlévy (které lze dále využívat) a stodola. Za stodolou se nachází prostorná zahrada již s vzrostlou zelení a skleníkem. Nemovitost je napojená na elektřinu 230/380, voda – obecní + studna, odpad je řešen jímkou, topení lokální na tuhá paliva řešeno centrálně a kachlová kamna v obývacím pokoji. V obci Nesměň se nachází potraviny. Městys Besednice nabízí základní občanskou vybavenost, školu, školku, potraviny, restauraci, poštu atd… Je zde také dobré spojení autobusem do krajského města Českých Budějovic, které je vzdáleno cca 25 km.

Operace

Prodej

ID nemovitosti

5078-P

Typ nemovitosti

Dům, vila

Subtyp nemovitosti

Chalupa

Město

Ločenice

Umístění objektu

Klidná část obce

Plocha užitná

120 m2

Plocha pozemku

1494 m2

Plocha zahrady

847 m2

Plocha zastavěná

647 m2

Lodžie

Ne

Stav objektu

Dobrý

Konstrukce

Cihlová

Vydaný certifikát PENB

G - Mimořádně nehospodárná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Ikona

Michal Pavel

Telefon

Telefon:

608 032 960

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.

%

let

Mapa umístění nemovitosti

Něco o nás

7

členů v týmu

2005

založení rk

2 000+

realizovaných nemovitostí

3 500+

spokojených klientů

Aktuality

PRONÁJEM NEBO KOUPĚ?

Rozhodnutí, zda jít do vlastního bydlení nebo do pronájmu, závisí na mnoha faktorech a individuálních okolnostech. Zde jsou některé klíčové faktory, které byste měli zvážit při tomto rozhodování:

Více zde...
Atraktivní rodinné byty v nově budovaném bytovém domě developerského projektu REZIDENCE DUBNÉ

Nabízíme atraktivní rodinné byty v nově budovaném bytovém domě developerského projektu REZIDENCE DUBNÉ v obci Dubné. Dubné, nacházející se nedaleko krajského města České Budějovice.

Více zde ...
VHODNÝ VÝBĚR REALITNÍ KANCELÁŘE

Hledání vhodné realitní kanceláře může být pro mnoho lidí složité a časově náročné. Níže jsou uvedeny některé tipy, které by Vám mohly pomoci najít realitní kancelář, která bude vyhovovat právě Vašim konkrétním potřebám:

Více zde ...