PRODEJ VÝROBNÍ A MONTÁŽNÍ HALY, RYBNÍ, NOVÁ BYSTŘICE

PRODEJ VÝROBNÍ A MONTÁŽNÍ HALY, RYBNÍ, NOVÁ BYSTŘICE

Nabízíme k prodeji výrobní halu na okraji Nové Bystřice. Jedná se o železobetonovou konstrukci se zastavěnou plochou 1.011 m2, výškou 4 m. Hala je členěná: kanceláře cca 50 m2, příruční sklad, jídelna, šatny se sociálním zařízením, samotnou výrobní část cca 720 m2, technické zázemí a nákladový prostor s rampou. Hala slouží pro lehkou výrobu a montáž, proto zde bylo instalováno podlahové vytápění tepelným čerpadlem. Dále je zde rozvod vzduchu, dostatečné prosvětlení. Nosnost podlahy je 750 kg/1 m2. Dostatečný příkon elektřiny je zajištěn trafostanicí v těsné blízkosti haly. Součástí prodeje je pozemek s celkovou výměrou 9.355 m2, který je územním plánem určený pro plochy "Výroba - skladování - lehký průmysl". Možnost koupě společnosti - s.r.o. nebo samostatné nemovitosti. Cena dohodou.

Operace

Prodej

ID nemovitosti

5027-M

Typ nemovitosti

Komerce

Subtyp nemovitosti

Výroba

Město

Nová Bystřice

Umístění objektu

Okraj obce

Plocha užitná

1011 m2

Plocha pozemku

9355 m2

Plocha zastavěná

1011 m2

Lodžie

Ne

Stav objektu

Dobrý

Konstrukce

Smíšená

Vydaný certifikát PENB

G - Mimořádně nehospodárná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Ikona

Milan Pouzar

Telefon

Telefon:

777 588 417

Mapa umístění nemovitosti

Něco o nás

7

členů v týmu

2005

založení rk

2 000+

realizovaných nemovitostí

3 500+

spokojených klientů

Aktuality

PRONÁJEM NEBO KOUPĚ?

Rozhodnutí, zda jít do vlastního bydlení nebo do pronájmu, závisí na mnoha faktorech a individuálních okolnostech. Zde jsou některé klíčové faktory, které byste měli zvážit při tomto rozhodování:

Více zde...
Atraktivní rodinné byty v nově budovaném bytovém domě developerského projektu REZIDENCE DUBNÉ

Nabízíme atraktivní rodinné byty v nově budovaném bytovém domě developerského projektu REZIDENCE DUBNÉ v obci Dubné. Dubné, nacházející se nedaleko krajského města České Budějovice.

Více zde ...
VHODNÝ VÝBĚR REALITNÍ KANCELÁŘE

Hledání vhodné realitní kanceláře může být pro mnoho lidí složité a časově náročné. Níže jsou uvedeny některé tipy, které by Vám mohly pomoci najít realitní kancelář, která bude vyhovovat právě Vašim konkrétním potřebám:

Více zde ...