PRODEJ RODINNÉHO DOMU 5+KK S BAZÉNEM, HRDĚJOVICE U ČB

PRODEJ RODINNÉHO DOMU 5+KK S BAZÉNEM, HRDĚJOVICE U ČB

Nabízíme prodej rodinného domu 5+kk s bohatým zázemím, zahradou, bazénem, garážemi a krytým parkovacím stáním. Nemovitost se nachází v Hrdějovicích v ulici Okružní u Českých Budějovic. Zastavěná plocha a nádvoří činí 98 m2 s užitnou plochou okolo 160 m2 a zahradou 508 m2. Tato nemovitost se nachází v malebné obci Hrdějovice a nabízí dokonalé spojení soukromí a pohodlí. Díky snadnému přístupu k místní občanské vybavenosti a úchvatnému přírodnímu prostředí si užijete úžasné výhledy na okolní krajinu z pohodlí vašeho domova a budete se hned od příjezdu cítit jako doma. Rodinný dům nabízí dostatek prostoru pro život, práci a zábavu rozprostřený na třech krásně navržených úrovních. Nemovitost se stává ze vstupní chodby, předsíně se schodištěm, prostorného obývacího pokoje s krbem a jídelnou, kuchyně se spíží a dveřmi vedoucí na zahradu domu. Dále se v domě nachází garáž, kotelna, dva skladovací prostory, dvě koupelny s WC, ložnice s pracovnou a balkónem, dětský pokoj, druhá ložnice a menší pokoj pro hosty. Vytápění domu ústřední plynové (nový kondenzační kotel), ohřev vody - bojler, elektřina 230/380V, kanalizace obecní, voda – obecní. K domu náleží zahrada, je zde také vybudovaná pergola, kde si užijete klid přírody ve svém soukromém zahradním útočišti. Ať už jde o poklidnou ranní kávu nebo večerní zábavu, tento prostor je dokonalou oázou. Bazén se slanou vodou a protiproudem je luxus ideální pro relaxaci, ochlazení, trénink nebo osvěžující koupání v horkých letních dnech. Je zde také zahradní dům, kde je vlastní místnost na bazénovou technologii, solonizační jednotku, filtraci, čerpadlo atd… tato budova také nabízí druhou garáž. Nabízená nemovitost je zajímavá především svým umístěním a klidnou lokalitou. Veškerá občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, lékař, obchod, pošta, restaurace, zastávka MHD, dětské hřiště, sportovní areál, atd.) se nachází v docházkové vzdálenosti. Centrum města je vzdáleno 10 minut jízdy autem. PENB - E.

Operace

Prodej

ID nemovitosti

5074-P

Typ nemovitosti

Dům, vila

Subtyp nemovitosti

Rodinný dům

Město

Hrdějovice

Umístění objektu

Okraj obce

Parkovací místa

3

Plocha užitná

160 m2

Plocha pozemku

606 m2

Plocha zastavěná

98 m2

Lodžie

Ne

Stav objektu

Velmi dobrý

Konstrukce

Cihlová

Vydaný certifikát PENB

G - Mimořádně nehospodárná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Ikona

Michal Pavel

Telefon

Telefon:

608 032 960

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.

%

let

Mapa umístění nemovitosti

Něco o nás

7

členů v týmu

2005

založení rk

2 000+

realizovaných nemovitostí

3 500+

spokojených klientů

Aktuality

PRONÁJEM NEBO KOUPĚ?

Rozhodnutí, zda jít do vlastního bydlení nebo do pronájmu, závisí na mnoha faktorech a individuálních okolnostech. Zde jsou některé klíčové faktory, které byste měli zvážit při tomto rozhodování:

Více zde...
Atraktivní rodinné byty v nově budovaném bytovém domě developerského projektu REZIDENCE DUBNÉ

Nabízíme atraktivní rodinné byty v nově budovaném bytovém domě developerského projektu REZIDENCE DUBNÉ v obci Dubné. Dubné, nacházející se nedaleko krajského města České Budějovice.

Více zde ...
VHODNÝ VÝBĚR REALITNÍ KANCELÁŘE

Hledání vhodné realitní kanceláře může být pro mnoho lidí složité a časově náročné. Níže jsou uvedeny některé tipy, které by Vám mohly pomoci najít realitní kancelář, která bude vyhovovat právě Vašim konkrétním potřebám:

Více zde ...